Zoekresultaten> Karstraat 26 C
Zoeken

Karstraat 26 C

terug naar overzicht
Karstraat 26 C
€ 695 p.mnd
6851 DJ Huissen
Appartement
1 slaapkamers / 45 m2
Beschikbaar per 01/04/2018
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 124.500
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Huurperiode

Deze woning wordt verhuurd via de Leegstandwet. De Leegstandwet houdt in dat de minimale huurperiode altijd 6 maanden is en daarna is de huur opzegbaar, zowel door huurder als verhuurder.

Een zo goed als nieuw appartement in een historisch deel van Huissen: dit compacte, gezellige appartement met zonnig balkon, luxe keuken en slaapkamer met badkamer ‘en suite', ligt op de begane grond van een klein appartementencomplex in Huissen-Zand. Het appartement is modern, goed onderhouden en netjes bewoond. In de directe omgeving zijn alle voorzieningen aanwezig. Ook het groen en de natuur zijn dichtbij.

Indeling
In het appartement van 45m2 is optimaal gebruik gemaakt van de aanwezige oppervlakte. Je komt binnen in de hal met toegang tot achtereenvolgens een werkkast, de slaapkamer, het toilet en de woonkamer met open keuken. De woonkamer is een vrijwel vierkante ruimte (4,6 x 4,5m) met een mooie lichtinval door de grote schuifpui die uitkomt op het zonnige balkon. De Bosch keuken, geplaatst tegen een lange wand van de woonkamer, is compleet en luxe uitgevoerd, met witte kasten, veel bergruimte en inbouwapparatuur van Siemens. In de woonkamer en keuken ligt een laminaatvloer in een lichte neutrale kleur, die ook is doorgetrokken in de hal. In de slaapkamer ligt vaste vloerbedekking. De slaapkamer meet 3,3 x 2,8 meter, is licht en makkelijk in te delen. Aan de slaapkamer grenst de praktische en moderne badkamer, met comfortabele inloopdouche, wastafel en de aansluiting voor de wasmachine en droger. Het toilet bevindt zich in een aparte ruimte, bereikbaar vanuit de hal.

Het hele appartement is strak en licht afgewerkt en de keuken en het sanitair zijn modern en tijdloos. Dit is een leuke en comfortabele plek voor wie op zoek is naar een gezellig appartement in Huissen, waar hij of zij direct in kan trekken.

Locatie
Het appartement ligt op een rustige locatie, niet ver van het centrum van Huissen. De buurthuizen zijn een mix van woningen uit de tweede helft van de vorige eeuw en nieuwbouw. Huissen heeft de omvang van een groot dorp maar kreeg in de 14e eeuw stadsrechten. De plaats maakt deel uit van de gemeente Lingewaard. Winkels, sportfaciliteiten, medische zorg, scholen en kinderopvang, alles is op loop- en fietsafstand voorhanden. Ook recreatiemogelijkheden zijn er volop in de buurt: het Slingerbos, de prachtige uiterwaarden van de Rijn en de kilometerslange dijken, waar het goed wandelen, fietsen en hardlopen is. De openbaarvervoerverbindingen zijn prima, de snelwegen in de regio zo bereikt. Arnhem en Nijmegen liggen allebei ongeveer even ver van Huissen. Heb je zin in de grote stad, dan ben je er binnen 20 minuten.

Bijzonderheden
- prima geïsoleerd, lage energiekosten
- Bosch keuken met Siemens apparatuur
- zonnig balkon
- fietsenberging
- parkeren op het terrein van het complex

De servicekosten zijn bij de huurprijs inbegrepen.

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2014
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 45 m2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Begane grond, Berging, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Normaal
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Inclusief

Foto's (17)