Zoekresultaten> Oostenburgergracht 29-1
Zoeken

Oostenburgergracht 29-1

terug naar overzicht
Oostenburgergracht 29-1
€ 1300 p.mnd
1018 NA Amsterdam
Appartement
1 slaapkamers / 45 m2
Beschikbaar per 15/08/2018
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 0
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Mooi, licht en modern loft in grachtenpand op de eerste verdieping met vrij uitzicht over de Nieuwe Vaart en scheepswerf 't Kromhout gelegen op de Oostelijke Eilanden. De woning is in 2010 intern volledig vernieuwd en voorzien van nieuwe electra, CV, muurafwerking, badkamer, houten vloer en keuken met inbouwapparatuur (combi oven-magnetron, vaatwasser, koelkast met vriesvak, gasfornuis). Verder is er een inbouwkast in de woonkamer voorzien van houten planken en een (afgesloten) ruimte in de badkamer die als opslag kan worden gebruikt. Tevens is er op de overloop mogelijkheid voor opslag (in overleg met de VVE).

Het gehele pand bestaat uit 4 appartementen: dubbel beneden, 2 gelijkvloerse voormalige 2 kamer woningen (nu 1 ruimte) en een dubbel bovenhuis. De VVE is actief en in eigen beheer.

Indeling:
De entree naar het woning is op de eerste verdieping. Deze is bereikbaar via het gezamenlijke trappenhuis. De binnenkomst is in het middenstuk waar de moderne keuken is gesitueerd. De zonnige woonkamer is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van twee draai kiep ramen. De slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde, is voorzien van diverse inbouwkasten en aaneensloten met de ruime badkamer met WC, wastafel, douche en wasmachineaansluiting.

Omgeving:
De historische Eilandenbuurt maakt momenteel een zeer positieve ontwikkeling door en is erg in trek. Bovendien geniet een zeer gunstige ligging met het Nemo, Scheepvaartmuseum, strand Roest, de winkeltjes op de Czaar Peterstraat, Brouwerij 't IJ etc op loopafstand. Het Centraal Station is te lopen of 5 min met ov. dat voor de deur stopt. Tot slot is een parkeervergunning zonder wachtlijst verkrijgbaar en is er plek voor de deur. Binnenkort wordt de straat auto-luw en gracht toegankelijk.

Bijzonderheden:
- Gemeubileerd te huur per half augustus
- Wasmachine, bank, bed, inbouwkasten en tafel met stoelen zijn inclusief. Overige zaken in overleg
- Geen wachtlijst voor een parkeervergunning, parkeren voor de deur
- Fundering in 2009/10 vernieuwd
- Erfpacht afgekocht tot 2059
- Extra opslagruimte in het trappenhuis
- Voorzien van een moderne Cv-ketel uit 2010
- Eigen G/W/E meters
- VVE bijdrage van €45, dit is bij de huurprijs inbegrepen.
- Dubbel glas en volledig geïsoleerd
- Appartement onderdeel van totaal gerenoveerd pand (2010)

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 45 m2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gemeubileerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Berging, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Inclusief

Foto's (10)