Zoekresultaten> Oude stationsweg 22
Zoeken

Oude stationsweg 22

terug naar overzicht
Oude stationsweg 22
€ 695 p.mnd
4611 BZ Bergen op Zoom
Appartement
1 slaapkamers / 55 m2
Beschikbaar per 01/08/2018
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 124.500
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

In het centrum gelegen knus 2-kamer appartement met balkons en berging. Dit appartement is bijzonder geschikt voor starters en alleenstaanden. Het ligt midden in het stadscentrum met alle openbare voorzieningen binnen handbereik. Het appartement heeft een woonkamer met open keuken, een slaapkamer met inbouwkast en een badkamer met toilet, douchecel, wastafel, boiler en wasmachineaansluiting. Op de begane grond van het complex bevindt zich de berging. Kortom de moeite van een bezichtiging waard!Via de entree op de begane grond is het kleinschalige complex bereikbaar. Er is aan de buitenzijde een bellenbord aanwezig alsmede de brievenbussen. Via een trapportaal is het appartement, op de derde etage gelegen, bereikbaar. Via de hal van het appartement zijn de woonkamer met open keuken, badkamer, meterkast en slaapkamer bereikbaar. Het appartement heeft een balkon aan de voor- en achterzijde.
Via een aparte ingang op de begane grond zijn de bergingen van het complex bereikbaar. De bijdrage van de Vereniging van Eigenaars is bij de huurprijs inbegrepen Dit is inclusief de stookkosten en  waterverbruik.

Let op: er is geen individuele thermostaat in de woning aanwezig.

Deze woning beschikt over voorlopig energielabel B.

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 55 m2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Aparte douche, Balkon
Openbaar vervoer Normaal
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Inclusief

Foto's (7)