Zoekresultaten> Kloosterdreef 4a
Zoeken

Kloosterdreef 4a

terug naar overzicht
Kloosterdreef 4a
€ 995 p.mnd
5622 AA Eindhoven
Appartement
1 slaapkamers / 50 m2
Beschikbaar per 01/05/2019
Te huur voor 12 maanden - Onbepaalde tijd
Koopprijs € 144.500
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Is een appartement op centrum locatie voor u belangrijk? Dit appartement is gelegen aan de hoek van de Kloosterdreef en de Europalaan. Gunstige locatie ten opzichte van alle denkbare voorzieningen, zowel het stadscentrum als winkelcentrum Woensel liggen op een afstand van 1500 meter. Het stadscentrum is op ca.5 minuten fietsafstand gelegen.

Het 2-kamerappartement in zeer fraaie staat met een luxe keuken, voorzien van alle apparatuur van het merk SMEG en een stenen aanrechtblad. De badkamer beschikt over een douche met glazen schermen en is geheel betegeld! Naast een ruime slaapkamer en een grote hal is er een separate toiletruimte aanwezig met hangcloset en fonteintje. De woonkamer beschikt over veel lichtinval, een Frans Balkon en staat in open verbinding met de luxe keuken. Het gehele appartement is afgewerkt met een gietvloer.

Let op! De muren in de woonkamer & slaapkamer zijn inmiddels geschilderd in een zachte grijs/beige tint en heeft de woning inmiddels nieuwe meubels.
Het appartement is fraai afgewerkt en volledig instap klaar, gestoffeerd en gemeubileerd. Woonoppervlakte van circa 50 m2; dat is exclusief de gemeenschappelijke lounge ruimte die aan het appartement grenst.

Het complex beschikt naast een gezamenlijke (afgesloten) fietsenstalling, een gemeenschappelijke lounge met een barbecue, picknicktafel, loungset, glazen lift, hardhouten bankirai looppaden en een Bamboebos wallwrap. Naast het complex is een grote parkeerplaats aanwezig waar er gratis geparkeerd kan worden. Tegen betaling is ook een parkeerplaats te huur mogelijk in het complex.

De woning zal op kosten van de verhuurder; 1 maal per twee weken in twee uur worden schoongemaakt. Datum & tijdstip zijn in overleg. Honden of katten zijn niet toegestaan, eventuele kleine huisdieren zoals vissen, cavia, hamster etc. kan in overleg.

Bijkomende kosten: De huurder betaald maandelijks € 300,- voor gas, stroom, water, servicekosten en televisie - internet (inclusief sportkanaal). Dit betreft een voorschot bedrag op gas, stroom en water. De huurder betaald de verhuurder eenmalig € 400,- als tegemoetkoming in de verhuur verwerkingskosten.

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2013
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 50 m2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gemeubileerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Begane grond, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 12
Maximale huurtermijn Onbepaalde tijd
Servicekosten Exclusief

Foto's (16)