Zoekresultaten> Singel 64
Zoeken

Singel 64

terug naar overzicht
Singel 64
€ 450 p.mnd
4382 LB Vlissingen
Tussenwoning
1 slaapkamers / 61 m2
Beschikbaar per 01/11/2017
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 235.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Woonhuis op een leuk plekje aan het water gelegen, aan de rand van het centrum. Het strand, de Boulevard, bos en duinen liggen op loopafstand. Alle voorzieningen binnen handbereik! De voorzieningen zijn eenvoudig.

De indeling is als volgt: Begane grond (nr. 64): entree; gang; kelderkast; provisieruimte; doucheruimte met toilet en fonteintje; slaapkamer aan de voorzijde met bergkast en vloerverwarming; met convectoren; aan de achterzijde bevindt zich een woonkamer, ook met vloerverwarming en convectoren; werkkamer/hobbyruimte met een schuifpui naar de zonnige, besloten achterplaats met fietsenberging en vrije achterom.

De woning is nagenoeg volledig voorzien van kunststof kozijnen met dubbel glas.

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1939
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 61 m2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Aparte douche, Berging, Parkeergelegenheid, Tuin
Openbaar vervoer Normaal
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (8)